odmor kako,gde

31 Avg, 2010

sta to bi

jos nesto o... — Autor marijanan @ 18:33

NSZ me je obradovala...postali ste srecni korisnik kursa za e-poslovanje! Ok? Niti ja znam sta me ceka a oni jos manje da mi objasne. Nije ni vazno, bitno je da ja krecem. Pocetni MS Office  za pocetak dobro, nije ni strasno.

E onda pocinje ono pravo e-poslovanje. Dvoje predavca  krece sa predavanjima, milioni podataka u delicu sekunde, a ja se pitam : Sta se desava? O cemu vi to? Totalna nepoznanica u mom zivotu, pa jos kazu: "od danas vodite svoj blog". Znam da postoje, mozda sam nekada i procitala neki ali blogove uvek pisu tamo neki drugi ljudi. A to je tek sitnica naspram svega onoga sto sledi. Gomila, gomila informacija, slusam , upijam dok memorija ne pocne da blinka, kao kad vam se prazni baterija na telefonu.. Jedna je od nas, novih blogera, to super opisala kao eksploziju supernove!

Za vecinu ljudi vazi jednakost internet=facebook! Da, ima tu jos stosta pored facebook-a, raznorazni sajtovi itd. Nemate pojma sta vas tu (na internetu) ceka i kakve vam mogucnosti otvara. Mozete to prihvatiti ili ne, upotrebiti ako umete, ali ce vam u svakom slucaju prosiriti vidike i internet vam vise nikada nece biti isti kao pre.


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu